O nama - Poliklinika Alba

+381 35 565745 +381 69 604663
albaprokic@gmail.com
Go to content
O nama

Danas je Poliklinika ALBA porodična firma sa tradicijom i poverenjemPoliklinika ALBA je privatna medicinska ustanova specijalizovana za dijagnostiku i lečenje iz oblasti GINEKOLOGIJE, INTERNE MEDICINE, NEUROLOGIJE, PSIHIJATRIJE, LABORATORIJE kao I kompletne ULTRAZVUČNE DIJAGNOSTIKE.
Nalazi se u Paraćinu, u ulici Majora Marka 35, preko puta Doma zdravlja.

U Poliklinici se može dobiti kompletan tretman od saveta i kontrole zdravstvenog stanja, detaljnih pregleda, jednostavnijih intervencija, kompletnih mikrobioloških i biohemijskih laboratorijskih analiza, pa sve do upućivanja pacijenta u odgovarajuće klinike, obezbeđivanja neophodnih tretmana i zakazivanja i praćenja lečenja kod vodećih specijalista u Srbiji i inostranstvu.

Ginekološka ordinacija ALBA je osnovana 1991.g. kao radna jedinica Poliklinike MD centar iz Beograda. Osnivač MD centra je ginekolog prof. dr Slobodan Radulović, kome dugujemo neizmernu zahvalnost za nesebičnu podršku i pomoć da krenemo i da se održimo u teškim devedesetim. Poliklinika MD centar je sada Specijalna bolnica Beograd, centar za humanu reprodukciju. ALBA je bila prva privatna ginekološka ordinacija u Pomoravlju. Poliklinika ALBA je nastala proširenjem rada ginekološke ordinacije.

Savremena oprema, komforan prostor i dosledno poštovanje medicinske doktrine pružaju kompletne usluge iz oblasti ginekologije, interne medicine, neurologije, psihijatrije, ultrazvučne dijagnostike i laboratorije. U početku ordinacija je radila sa osnovnim aparatima i opremom da bi 1992. godine nabavkom ultrazvučnog aparata sa vaginalnom sondom a zatim i nabavkom 3D i 4D ultrazvučnog aparata i radio noža, za lečenje ranica i drugih promena na grliću materice i polnih bradavica, postala jedna od najopremljenijih ginekoloških ordinacija.

Danas je Poliklinika ALBA porodična firma u kojoj radi cela porodica Prokić.


2020. © Poliklinika Alba - All Rights Reserved.
Back to content